Marokko





















































































Forrige uke var vi i Marokko!! Ord blir fattige når man skal prøve å beskrive alle opplevelsene og inntrykkene, det var rett og slett overveldene!
Vi startet med 4 dager i Marrakech hvor vi ble delt inn i grupper etter hvor vi skulle fotografere. Min gruppe skulle fotografere i skinn souken (hvor håndtverkere produserer skinnprodukter), men ettersom jeg fant så mange andre spennende motiv overalt, er et fåtall av bildene over derifra :P
I Marokko er det slik at de aller fleste i utgangspunktet ikke vil la seg fotografere. Dette delvis på grunn av religion, men også fordi de tror at vi vil tjene penger på bildene av dem, og at de i såfall skal ha sin andel. "No photos, no photos!" var en gjenganger.
Men etterhvert skjønte vi at bare det å starte en samtale med folkene gjorde dem mye mer åpen for fotografering, noe som førte til at vi ble kjent med utrolig mange spennende og ikke minst hyggelige mennesker :D Senere var vi 3 dager og nøyt den vakre havnebyen Essaouira!
Jeg vil rette en stor takk til lærerne Roar, Gt, Rune og Tor Olav for den fantastiske uken de la opp for oss! Aldri vil vi glemme Marrakech og Essaouira <3

Kommentarer

Ida sa…
For noen kjempefine bilder, spesielt portrettene, men også de to nederste landskapsbildene!! Jeg er nok fast leser av bloggen din og synes det er så morsomt å se hvor flink du faktisk er! Det er helt utrolig og inspirerende. Jeg har selv veldig lyst til å bli fotograf en gang og håper på å få lærlingeplass til høsten. Du er virkelig flink!
Tuusen takk dere! :D Bare å stå på Ida, masse lykke til! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Julie og Stine

Julie