Innlegg

Viser innlegg fra november, 2010

Stig

Bilde
Her er et bilde fra Cinematic story serien jeg tok på Britannia hotell igår. Dette fungerer bare i høyde, derfor blir det ikke en del av innleveringen, selv om det er mitt favorittbilde fra hele serien. Litt synd ja. Jeg er ganske skuffet over lyset mitt på resten av bildene, så jeg gleder meg ikke akkurat til innlevering imorgen. Nå skal jeg avgårde å assistere fashionshoot for Stig (som er veldigveldig mye snillere enn det han ser ut som på bildet:) Ha en fin uke alle!

Venus fødsel

Bilde
Først må jeg bare si at Blogspot taklet tonegjengivningen ekstremt dårlig. Kjolen er mer klar-rød og bildet ble på mystisk vis veldig matt og blass. Er det flere enn meg som har fått slike problemer med bildene etter oppdateringen for bildeopplastning? Anywho.. Her er iallefall min tolkning av Venus fødsel! Heidi gjorde en suveren jobb som kjærlighetens gudinne :) Modell: Heidi Hallseth Klær: h&m Nå er vi i gang med iscenesettelsesoppgave 2, hvor vi skal ta utgangspunkt i en film og ta bilder inspirert av den. Jeg har ENDELIG klart å summe meg frem til at det blir Memento, så nå kan jeg starte å kose meg mer med oppgaven! :)

litt furu bare..

Bilde

Ida

Bilde
  Her er fra torsdagens fashion-shoot, dette var første gang jeg brukte profesjonell modell :) Det var så utrolig morsomt å jobbe med noen så fotogen og flink som Ida. Det øverste (og kanskje det nest øverste) bildet er for meg det fineste jeg noen gang har tatt. Utrykket til Ida er så vakkert. Modell: Ida N, Trendmodels Assistent: Stig Heltorp Klær: Bikbok

Dagens feelgood

Bilde
Nå er vi i gang med dramaturgi og iscenesettelseskurset :) I timen idag viste Arild oss denne videoen. Den er for Sony Bravia, og det må være den fineste reklamefilmen som finnes. Det er ikke noe manipulering, og det er derfor brukt 250 000 sprettballer! Vi har nå fått ny oppgave, den går ut på å tolke Venus fødsel, og gjenskape maleriet på vår måte.

As green to gold, and gold to brown the leaves will fall to feed the ground, and in their falling make no sound.

Bilde
Dette var en fri-oppgave, hvor vi kunne fotografere hva vi ville :) Jeg har alltid vært så fasinert over store blader, siden vi ikke har det der jeg er fra. Så har jeg prøvd å være litt kreativ da. Men er skikkelig usikker på hvordan evalueringen vil utfalle seg i morgen..! Update: Jeg fikk ikke vært med på siste timen, men ryktene sier at bildet ble trukket frem som et av de beste i klassen fra hele kurset, og lærern sa han kunne tenkt seg det hjemme på stueveggen sin. Fin avsluttning på produktkurset! :)

Svefn-g-englar

Bilde